heidis

Phaléne´tik till Salu!

Publicerad 2010-04-22 20:25:20 i Iskas Kennel,


Hon är väldigt trevlig och vacker - och hon lämnar ett stort tomrum efter sig då hon säljs. Hon går inte så bra ihop med taxarna, ska alltid försöka dominera dem, snor som en tätting fram och åter i kopplet ute, otålig att få springa lös. Visst lyder hon men jag har inte så mycket ork just nu att ta med henne ensam ut och handslipa det där beteendet. Just nu går jag ut med tre taxar och så denna "Filifjonka"och det varje gång alla tillsammans. En god sak; Hon skäller aldrig och är på intet sätt aggresiv mot någon, enbart älsklig. MEN rabiessprutan gav inget resultat så jag kan inte ta med henne till Finland, resan jag planerar för. Det är det viktigaste skälet till en försäljning att rabiesvaccineringen måste göras om och det tar flera månader innan man kan kolla resultatet igen, då är sommaren över. Hon är pigg, rolig, intelligent och intensiv i sin kärlek, ligger ofta ett bra tag  vid dörren och bara väntar då jag lämnat henne tillfälligt hos någon vän hon ändå känner väl. Det är en hund som man kan bli otroligt fäst vid. Hon tar en med hull och hår! Denna lilla tik som väger under 2,5 kg finns i Södertälje och hon fyllde 1 år i jan 2010, registrerad och vaccinerad, försäkrad, vet. besiktad förståss. Hon är lite för liten att ta valpar på men det lilla överbett hon hade från början är nu OK. Avstår från henne till rätt person. Tänkt pris  9000:-. Du får gärna ringa mig ifall du tänkt dig inhandla en fyrbent vän i detta näpna format. Heidi  0707 25 27 29.
 

Huliganvalpar

Publicerad 2010-04-11 08:10:59 i Allmänt,

Nej nu är jag trött på de här Huliganvalparna som skrämmer folk här i Lina.
De puttar pensionärer i backen, tar deras väskor, stjäl och kör med sina mopeder nära och provocerande både för att skrämmas och för att vandalisera den gräsmatta vi hoppas på att ska växa upp.
De såg till att vi inte fick någon julgran under julhelgen som var p.g.a. vandalisering. Den togs bort. 
Nu har SL också tagit bort bänken och kuren vid busshållplatsen p.g.a samma vandalisering (måste vi som inte orkar stå ta med oss en bärbar stol nu också p.g.a dem?)
Det allra senaste: Mitt på blanka dagen 9/4  mellan 15.00 -16.00 tog fyra av dessa huliganvalpar vårt stora bord från grillplatsen, vår lilla oas på Tegelstigen, och vandrade iväg med det ned för backen och fullt synliga av alla. Två killar samsades med att bära på bänken!
Vi boende har själva skaffat fram grovt (och tungt) virke, snickrat och målat dessa trädgårdsmöbler i grälla färger, lätt igenkännbara var som helst. Nu är bord och bänkar borta, stulna mitt på dagen.
De hade t.o.m. fräckheten att vinka åt en mötande som kände igen möblerna och stannade till. Han är pensionär. Ingen pensionär vågar upplåta sin röst inför så många självsvåldiga, puttvilliga ungdomar. När t.o.m. polisen varnade mig vid ett tillfälle där ute för att gå ut med mina hundar ensam på kvällen.... Vem skulle följa mig på hundarnas kvällsrunda? Det börjar faktiskt kännas jobbigt att bo i vår annars tidigare så trivsamma hörna av Södertälje. Kan någon eller något hjälpa upp situationen?

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela